15 - 18 February 2022 // Nürnberg, Germany

This is what VIVANESS and BIOFACH 2020 had to offer.

back to day overview
BIOFACH Congress

ErnährungForFuture: Fastfood oder Roh Vegan? Wie wird unser Essen zukunftsfähig? Vortragssprache Deutsch

Welche Zutaten braucht unser Essen, um zukunftsfähig zu sein? Landwirtschaft, Lebensmittelindustrie, Marketing, Selbstverwirklichung des Einzelnen durch Ernährungskonzepte und weitere Aspekte spielen eine Rolle. Wir müssen etwas ändern, um eine Klimakatastrophe zu verhindern. Wie kann die Bio-Lebensmittelbranche dazu beitragen, unsere Nahrung zukunftsfähig zu machen und das Klima zu retten?

--- Date: 14.02.2020 Time: 11:00 - 12:30 Location: Room Kiew, NCC Ost

Speakers

 Viola  Bärwald

Viola Bärwald

B2B / Business Development / Too Good To Go GmbH

female

Anja Hradetzky

Landwirtin / Hof Stolze Kuh

man

Prof. Dr. Gunther Hirschfelder

Professur für Vergleichende Kulturwissenschaft / Universität...

female

Anne Mutter

Geschäftsführerin Vorstand / Holle Babyfood

Presenter

man

Dr. Alexander Beck

Managing board member / Assoziation ökologischer...

top

The selected entry has been placed in your favourites!

If you register you can save your favourites permanently and access all entries even when underway – via laptop or tablet.

You can register an account here to save your settings in the Exhibitors and Products Database and as well as in the Supporting Programme.The registration is not for the TicketShop and ExhibitorShop.

Register now

Your advantages at a glance:

  • Advantage Save your favourites permanently. Use the instant access – mobile too, anytime and anywhere – incl. memo function.
  • Advantage The optional newsletter gives you regular up-to-date information about new exhibitors and products – matched to your interests.
  • Advantage Call up your favourites mobile too! Simply log in and access them at anytime.